Start spillingen i «Home»

Sony snakker nå om hvordan du skal kunne starte hele spillopplevelsen fra «Home» etter at høstoppdateringen rulles ut.

20. august 2009 12:11

Da «Home» først ble lansert for cirka to år siden, ble vi forespeilet en funksjon som skulle by på langt mer enn bare å danse disko foran andre avatarer, eller handle møbler for ekte penger til din «Home»-leilighet.

Siden den åpne betaen ble rullet ut ved juletider, har størstedelen av fokuset vært på å bygge ut flere områder og gi oss mer innhold i PlayStation 3-communityet. Mange av de i samarbeid med spillutgivere som ønsker å promotere sine titler.

Nå annonserer Sony under GamesCom at «Home» får en større opprustning gjennom en oppdatering denne høsten.


SHOPPINGNYHETER

Oppdateringen, kalt 1.3, vil introdusere muligheten til å starte spillingen fra «Home».

På sine offisielle nettsider skriver Sony at du vil få symboler over hodene til andre avatarer, og derfra kan invitere til online flerspillerseanser mot folk du treffer i «Home».

Andre nyheter i oppdateringen som kommer denne høsten, inkluderer et slags virtuelt prøverom som skal gi deg en forhåndsvisning av hvordan plaggene passer på spillavataren din uten at du trenger å handle først.

Du kan til og med prøve flere plagg samtidig for å finne en frekk kombinasjon av høstkolleksjonen i «Home»-shoppingsenteret.

Du finner enda en nyhet når alle «Home»-avatarene får et gratis kamera som du kan bruke til å forevige øyeblikk og deretter lagre i foto-mappen på XMB-menyen. Disse kan igjen lastes opp og rammes inn i «Home»-leiligheten, skriver Sony.

For å sikre flere øyeblikk det faktisk er verdt å fotografere, introduseres også flere uttrykk, klesplagg og måter du kan posere på.

Omtrent samtidig med 1,3-oppdateringen, introduseres også SingStar-området i «Home» der det rulles ut et eget quiz-spill og der Sony garanterer en nattklubb-aktig atmosfære som innbyr til svette dansetrinn.

Sony ruller ut 1,3-oppdateringen i løpet av høsten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3