- «Starfield» er en «Han Solo-simulator» og «Skyrim» i verdensrommet

Sleit lenge med å finne en identitet.

15. juni 2021 15:47

(PressFire.no): På søndagens E3-sending fra Bethesda Softworks og Microsoft kom det ikke bare en fersk trailer for etterlengtede «Starfield», men også en lanseringsdato.

Foruten science fiction-temaet er det imidlertid anemisk med konkrete detaljer rundt spillet, men Bethesda-sjefen Todd Howard prøver å beskrive det i flere intervjuer med presse i USA.

Til The Telegraph forteller han at de også denne gangen går for valgfritt perspektiv mellom første person eller tredje.

Han beskriver spillet også som mer «hardcore» enn på lenge – med mer muligheter når man velger figur og rollespillsystemer.

- Vi vender tilbake til noen ting vi gjorde med spill for lenge siden, som vi følte virkelig lar spillerne uttrykke figuren de ønsker å være.​

TilThe Washington post beskriver han spillet som «Han Solo-simulator» og ««Skyrim» i verdensrommet», noe som ifølge Howard ikke kom lett.

- Vi visste hvilken stil vi ville at spillet skulle være, men det finnes så mye science fiction og hadde ingen følelse av «en merkevare som er etablert».

De måtte begynne fra starten av, ifølge Bethesda-sjefen.

- Vi måtte skape det fra bunnen av. Hvordan ser romskipene ut? Hvordan er teknologinivået? Hva tror folkene på? Hvilket årstall er det egentlig? Og nå som menneskene bor blant stjernene, hva betyr det?

«Starfield» slippes 11. november 2022 og kommer til Xbox Series S/X og pc.

https://www.youtube.com/watch?v=Wun9up_M87E

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3