«Splinter Cell: Conviction» får ny dato

Ubisoft har dristet seg til å gi oss nok en releasedato for Sam Fishers neste eventyr.

24. september 2009 23:13

Ubisoft har nylig snakket ut om sine lanseringsplaner vedrørende Sam Fishers neste eskapader, og bestemt at «Splinter Cell: Conviction» skal ut i februar 2010.

Tidligere i år kom indikasjoner om at spillet, som allerede var kraftig på overtid, skulle slippes høsten 2009, i tide til julesalget i hvert fall.

Slik skulle det ikke bli.

LOVER FEBRUARRELEASE

En kombinasjon av at utviklerne ba om mer tid til finpolering, og en generell frykt som virker å ha satt seg hos flere utgivere nå før jul, gjorde at man i stedet valgte å flytte spillet til neste år.

Ubisoft fortalte under Tokyo Game Show denne uken at «Splinter Cell: Conviction» skal ut i butikkhyllene 26. februar, og tre dager før det i USA.

La oss håpe de klarer å holde løftene sine denne gang. For dette spillet har blitt en aldri så liten verkebyll for Ubisoft.

Les også: «Splinter Cell: Conviction» på E3.
Her finner du flere TGS-nyheter.

Helt siden man lovte utgivelse tilbake til november 2007, har dette Splinter Cell-spillet – det femte i rekken – blitt usatt gang på gang. Som følge av det har også utseendet til hovedpersonen Sam Fisher og selve spillmekanikken blitt endret på i løpet av utviklingsperioden.

«Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction» er foreløpig bare bekreftet til PC og Xbox 360, og utgivelsesdatoen denne gang er altså 26. februar.

Se en rykende fersk TGS-trailer:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3