«Splatoon 3» annonsert

Mer ødemark, mer maling.

18. februar 2021 06:21

(PressFire.no): Da «Splatoon 2» kom på Switch var det en forbedret utgave av originalen fikk, men spillet fikk også en del kritikk for å være litt vel likt Wii U-spillet.

Skal vi kjøre en litt forhastet tolkning av traileren til «Splatoon 3», som ble annonsert på kveldens Nintendo Direct-sending, ser det ikke ut som det er så mye nytt her heller.

I traileren ser vi flere valg på hvordan din inkling skal se ut, pluss en del nye baner, men fint lite annet - selv om den hinter til en nesten «Fallout»-aktig ødemark (spillene er tross alt satt i en postapokalyptisk verden) før den viser mer «vanlig Splatoon».

Hjemmesidene til spillet sier like lite: Noen baner nå vil ha et ørkentema, og spillet skal ha både nye måter å bevege seg på og nye våpen (vi så en krabbe-aktig krabat som spillerne kan sette ut?) – noe som sikkert gjør nettspillingen enda mer hektisk.

Spillet gis ut i 2022 en gang.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3