Sora fra «Kingdom Hearts» er den siste slåsskjempen som får bli med i «Smash Bros. Ultimate»

Runder av spillet sammen med Doomguy.

5. oktober 2021 17:17

​​(PressFire.no): Nintendo og «Smash»-skaper Masahiro Sakurai hadde i dag den aller siste «Super Smash Bros. Ultimate»-sendingen, hvor en siste slåsskjempe skulle bli med i den imponerende samlingen med spillhelter.

I en slags passende avrunding av spillet er det Sora fra «Kingdom Hearts» som nå blir med. 

I likhet med sine egne spill hvor han reiser rundt i Disney og  Square Enix sine verdener får han nå rundet av med mengdene av spillverdener som finnes i «Smash» og gjenforenes med Cloud og Sephiroth i slåssespillet.

Sakurai kunne innrømme at Sora vant avstemningen som ble holdt for det forrige spillet i serien for seks år siden, men at det ikke var mulig å forhandle seg til en løsning på den tiden – rettighetene i spillet er nok et lite mareritt.

Det har nå åpenbart blitt løst, selv om Mikke, Langbein og Donald ikke er å se noen plass.

Overraskende nok Doomguy avslørt som en av spillet Mii-kostyme-fightere, der Gunner-varianten kan fremstå som 2016-rebooten av spillet.

Dermed avsluttes det som må være den største cross-overen i spillhistorien med smått absurde 89 spillbare helter og 116 forskjellige baner.

Om man tar med alt innholdet i spillet er mer enn 2200 spillfigurer med i spillet, som kommer fra mer enn 450 spill. Det inkluderer såpass forskjellige serier som «Final Fantasy», «Assassin's Creed», «Shovel Knight», «Undertale», «Fallout», «Doom», «Cuphead», «Castlevania», «Mega Man», «Minecraft», «Tekken», «Street Fighter», «Persona» og alle Nintendos egne. Det er vel knapt noen serier som ikke er med.

Spillet har også et ganske sjukt lydspor som teller over 1100 låter fra de forskjellige spillene.

https://www.youtube.com/watch?v=L-q6Gz_4Yqc

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3