Snipp snapp snute for Ouya

Drar ut pluggen for kronerullingskonsollen i juni.

23. mai 2019 11:57
Rest in RIP in peace.

(PressFire.no): Ikke alle vakre sommerkvelder kan vare evig, vettu. Så også med den etter hvert så smått legendariske folkefinansierte Ouya-konsollen, som neste måned puster sine siste åndedrag.

Legendarisk på grunn av helt feil ting, kanskje, men fortsatt en slags fotnote i spillbransjen – og en ganske krass påminnelse om hva en heldigital fremtid betyr for spillkjøp.

For nå annonserer Razer, som kjøpte konsollrettighetene og tok over driften av nettbutikken på den i 2015 av en eller annen grunn, at de legger ned hele greia.

Fra og med 25. juni vil det ikke lenger være mulig å logge på og kjøpe nye spill fra konsollen eller Razers andre (kanskje enda mindre kjente) Android-konsoll Forge TV, som også har samme nettbutikk.

Konsollen vil derimot fungere fint enda, du må bare passe på å laste ned alle spillene dine før dette tidspunktet, for de vil ikke være tilgjengelig til nedlasting etter denne datoen.

Skulle du ha noen kroner igjen på kontoen knyttet til konsollen vil det heller ikke være mulig å få dette refundert, ifølge Razers FAQ om nedleggelsen.

Hvor mange av PressFires lesere har egentlig en Ouya?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3