Sniklanserte «Pikmin Bloom» til mobiler

Lages av «Pokémon Go»-skaperne.

28. oktober 2021 15:38

(PressFire.no): Nintendo har avslørt mobilspillet «Pikmin Bloom».

Det er Niantic («Pokémon Go») som har lagd spillet, som nok en gang har laget et spill som handler om å bevege seg fysisk ute for å gjøre ting i spillet.

Ved å tusle rundt i den virkelige verden vil en Mii-figur på mobilen din også vandre på kartet i spillet. Rundt figuren din vil Pikmin-ene samle seg.

Disse vil gjøre at det gror blomster i områdene du vandrer i – og jo flere som går på de samme plassene, jo større vil «hagen» som gror bli.

Hepp hepp

Ved å plante nok blomster og planter vil du få muligheten til å sende Pikmin-ene dine ut på ekspedisjoner for å sanke frukt (som gjør de sterkere) og nye Pikmin-skudd som krever et satt antall skritt for å «klekke».

Noen av disse kan være knyttet til plassene de blir funnet, der Eurogamer skriver at de fikk en Pikmin med kokkehatt fra en restaurant i nærheten.

Spillet virker å være hakket mer passivt enn «Pokémon Go», der skrittene dine betyr mer enn å konstant interagere med omgivelsene dine. På slutten av hver dag vil du få en oppsummering av hva som har skjedd den dagen fra Pikmin-ene dine.

Etter hvert som spillet utvikles skal det også legges til fiender å slåss mot. I følge Niantic vil man kunne miste de små skapningene sine i kamp (noe alle som har spilt «Pikmin»-spillene vet er det verste som finnes).

Spillet har en oppstykket lansering og er ute i en rekke land allerede. Så langt er det ikke tilgjengelig i Norge, men vi tipper det ikke er lenge til det kan spilles her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3