Slik ser «Dead Space»-remaken ut

EA viste fram veldig tidlig versjon.

1. september 2021 15:10

(PressFire.no): EA Motive har gjennomført en live-stream der de viste fram en svært tidlig utgave av den kommende «Dead Space»-remaken.

Denne skal være en reboot av hele serien, og vi fikk i streamen se en tidlig smak på hvordan spillet blir seende ut. Her er en sammenligning med den gamle utgaven:

Det visuelle er en åpenbar forbedring, men nytt blir også at hovedperson Isaac Clarke nå skal prate i spillet (han var helt stille i originalen), men utviklerne sier at dette bare vil skje der det gir mening – han skal ikke gå rundt og prate til seg selv.

Stemmeskuespill​er Gunner Wright, som spilte Isaac i de to senere spillene, vil komme tilbake her.

Spillet får også noen endringer i hvordan det spilles. For eksempel kunne utviklerne vise at delene hvor man svever rundt uten tyngdekraft fikses litt på – du skal nå kunne interagere med ting selv om du flyter rundt.

<iframe width="100%" height="400" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" data-src="https://player.twitch.tv/?video=1135081171&amp;parent=www.pressfire.no&autoplay" src="https://player.twitch.tv/?video=1135081171&amp;parent=www.pressfire.no&autoplay"></iframe>

Utviklerne sier de jobber med å gjøre spillet både likt som før og overraskende for de som har spilt det før. Historien i spillet skal knyttes mer opp mot oppfølgerne, og vi skal få vite mer om de andre folkene i spillet.

Det er fortsatt leeeenge til spillet er klart, men studioet skal ha holdt på i et år allerede. Planlagt lansering er til PlayStation 5, Xbox Series-konsollene og PC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3