Slår av nettspilling på 3DS og Wii U

24. januar 2024 10:54

(PressFire.no): I mars i fjor slo Nintendo av eShop, nettbutikkene på 3DS og Wii U, og gjorde dermed en rekke spill utilgjengelig for nedlasting.

Nå varsler selskapet at de drar ut enda flere av internettkablene til konsollene:

01:00 på morgenen 9. april (norsk tid) vil det ikke lenger være mulig å spille online-spill på de to plattformene. Det er dårlig nytt for de som fortsatt spiller nettspill som «Splatoon» eller «Mario Kart».

De eneste to tjenestene som vil fungere etter denne datoen er «Pokémon Bank» og «Poké Transporter», som lar deg flytte pokémons mellom spill i serien.

– Vi takker spillerne for at de har brukt online-tjenestene til Nintendo 3DS og Wii U over en lang periode, og beklager ulempene, skriver Nintendo.

Det betyr også at flere av de innebygde tjenestene på 3DS, som SpotPass, ikke lenger vil fungere. Du vil derimot fortsatt kunne bruke StreetPass, ettersom dette er noe som ikke brukte internett.

Nintendo sier at de som har kjøpt spill på nett via de to konsollene fortsatt vil kunne laste ned spillene og oppdateringer til disse i «overskuelig framtid».

https://www.youtube.com/watch?v=qtpo0LTGhDo

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3