Skrinlegger planlagt PvE-del i «Overwatch 2»

Det blir ingen Hero Mode likevel.

19. mai 2023 11:02

​(PressFire.no): Det var i 2019 at «Overwatch 2» først ble annonsert, under BlizzCon.

Spillet skulle være en oppdatering til det litt flakkende førstespillet, og inneholde en ny PvE-modus der spillerne skulle kjempe mot datastyrte fiender.

Hver helt i spillet skulle få endringer for å tilpasses modusen og sitt eget framdriftssystem. Det hele var kanskje den største endringen fra det første «Overwatch»-spillet.

Men etter flere utsettelser har Blizzard bestemt seg for å dra ut pluggen helt: Modusen er blitt skrapet internt og vil ikke ferdigstilles.

– Vi kommer ikke til å gjøre Hero Mode, talentene og framdriftssystemet der, sier Aaron Keller fra Blizzard på spørsmål fra Gamespot. Han avslører at teamet innså at det ville ta flere år å fullføre modusen.

Blizzard har lagt ut et roadmap for tiden fremover.

I stedet blir modusen byttet ut med nye historie-oppdrag som hektes på kommende sesonger av spillet. Akkurat hva disse innebærer vites ikke enda, men den første delen kommer i sesong 6 – som ikke har en fastsatt lanseringsdato enda.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3