Sesong 2 av «The Last of Us»-serien på vei

Blir det «Part II»?

28. januar 2023 21:47

​(PressFire.no): Etter en strålende start, der den første episoden nå er sett av mer enn 22 millioner amerikanere, varsler HBO at de vil finansiere en ny sesong av «The Last of Us»-serien.

Serien har fått god mottakelse både av seere og kritikere, og har 97 prosent på samlesiden Rotten Tomatoes. I serien møter vi Pedro Pascal i rollen som Joel og Bella Ramsey som Ellie – i en postapokalyptisk verden der en dødelig soppvariant har tatt livet av (og kontroll over) store deler av befolkningen.

–Jeg er beæret og ærlig talt overveldet over at så mange har sett på og følt en kobling til vår gjenfortelling av Joel og Ellies reise, skriver produsent Neil Druckmann, som også skrev og var kreativ leder på spillet.

– Nå får vi gleden av å gjøre det igjen med sesong to.

Så langt vites det ikke hva den andre sesongen vil inneholde, men Druckmann skriver også en kryptisk twittermelding som kan hinte om at det blir en tv-versjon av «The Last of Us Part II».

I skrivende stund har to episoder av i alt ti fra den første sesongen blitt sluppet på strømmetjenestene til HBO.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3