Se skissene fra det kansellerte «Zelda»-spillet som «Metroid Prime»-skaperne lagde

Du skulle være den siste Sheika – etter Link og Zelda døde i «Ocarina of Time».

5. mai 2020 21:02

(PressFire.no): Det har dukket opp en rekke skisser fra det som skal være et «Zelda»-spill som var under utvikling hos «Metroid Prime»-skaperne i Retro Studios en gang mellom 2005 og 2008.

De over 100 skissene er tegnet av kunstner Sammy Hall, som jobbet hos Retro i perioden (og lagde konseptene til blant annet «Metroid Prime 3»), og som har lastet de opp til sin ArtStation-profil.

Et dødt Deku Tree.

Ifølge Hall kom aldri spillet seg forbi pre-produksjonsstadiet, men likevel hadde de hamret ut en slags historie, hvor spillet skulle være satt til nesten 100 år etter «Ocarina of Time», i den tredje (og på det tidspunktet, ukjente) tidslinjen fra spillet – hvor Ganondorf drepte Link og Zelda, og tok over verden.

I spillet styrte man den siste Sheika-krigeren (resten var blitt utryddet i en etnisk rensing av landet) som etter hvert skulle omforme seg til et nytt Master Sword (og kanskje ende opp i hendene til en ny Link?).

For å gjøre vondt verre var alt satt til samme tid som Gerudo-rasen var i ferd med å føde sitt 100-årsbarn, nok en reinkarnasjon av Ganon.

- «Zelda»-spill har sprøe, merkelige greier i seg, og dette spillet skulle bli ti ganger snålere, skriver Hall.

Som Hall skriver, så er mange av skissene bare ting som ble tegnet for å se hva som kunne bli fett.

Enkelte av skissene følger et plott satt i etterkant av «Wind Waker», hvor man kan se Hyrule Castle etter at vannet sank igjen. Her ser vi flere av rasen til Valoo, Deku-krigere og flere ukjente raser som «Cambrians» og «Rhinotaurs».

Sjekk nederst her for flere bilder, men det er lassevis mer på følgende lenker:

Zelda 1, Zelda 2, Zelda 3, Zelda 4, Zelda 5, Zelda 6, Zelda 7, Zelda 8.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3