«Scribblenauts» med ny trailer

5th Cell frister med ny trailer til DS-spillet «Scribblenauts».

20. august 2009 07:26

Gamescom i Köln fortsetter, og med kun en liten måned igjen til spillets offisielle slipp 25. september, avslører 5th Cell nok en trailer fra DS-spillet sitt «Scribblenauts».

Her finner du alle GamesCom-sakene våre.

For de som gikk glipp av E3 tidligere i sommer kan det være greit å få med seg dette spillfenomenet, som fort ble en av de mest kritikerroste titlene vist på messen i Los Angeles.

SKJØNNER DU TEGNINGA?

«Scribblenauts» sitt tilsynelatende kjedelige ytre virker ikke spesielt spennende ved første øyekast, og viser egentlig ikke tenner før du kommer under panseret på spillet.

Innovasjonen ligger nemlig i den gigantiske databasen i bakhånd, som sammen med «Objectnauts»-systemet har tillatt 5th Cell å utstyre spillet med et nærmest overdrevet antall objekter og elementer.

Spilleren får selvsagt fullmakt over denne databasen, og kan med noen enkle ord og beskrivelser på DS-ens berøringsskjerm framkalle alt fra transportmidler og våpen, til dyr og monstre.

Den spillbare versjonen på E3 gav høye forventninger blant fans, samtidig som den åpnet for en del kreativ nytenkning blant de som fikk prøve seg.

Les også: De beste E3-spillene.

Utviklerne ønsker å promotere og belønne kreativitet framfor noe annet, og har bygget tittelen i tråd med filosofien ved å tilby et nærmest uendelig antall løsningsforslag for de forskjellige oppgavene som må løses.

Mesteparten av produksjonstiden har faktisk gått med på å perfeksjonere teknologien, som sammen med den enkle grafikken har gjort det mulig å legge til titusener av substantiv og ord til bruk i spillet.

I et intervju med Destructiod sier Jeremiah Slaczka, designeren bak spillet, at studioet egentlig ikke er ute etter å følge trender i industrien, men heller sine egne ønsker og driv.

Han innrømmer også at ingen egentlig har full oversikt over nøyaktig hvor mange objekter som nå er lagt inn i spillet, men at spillerne vil få gode muligheter til å eksperimentere på de 220 brettene tilgjengelig ved lansering.

Du vil i tillegg kunne modifisere og leke med brett ved hjelp av det omfattende objektbiblioteket etter at du har fullført det i hovedmodusen.

Se den nyeste traileren med en gjennomgang av spillet fra E3:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3