Rockstar bekrefter: «GTA 6»-trailer neste måned

8. november 2023 14:08

(PressFire.no): Det er ikke gått mange timene siden rapportene om at en «GTA VI»-avsløring er rett rundt hjørnet.

Nå går Rockstar ut og bekrefter at de vil ha en full avsløring av spillet med den første traileren neste måned. Det er en klassisk «annonsering av en annonsering», dette:

–Neste måned feirer Rockstar Games 25-årsjubileum, skriver studiosjef Dan Houser på hjemmesidene til selskapet.

– Takket være den utrolige støtten fra spillere over hele verden har vi hatt muligheten til å skape spill som vi virkelig brenner for - uten dere hadde ikke noe av dette vært mulig, og vi er så takknemlige for at dere er med på denne reisen med oss.

– I 1998 ble Rockstar Games grunnlagt ut fra tanken om at dataspill kunne bli en like viktig del av kulturen som alle andre former for underholdning, og vi håper at vi har skapt spill du liker i vår innsats for å være en del av denne utviklingen.

– Vi er veldig glade for å kunne fortelle deg at vi i begynnelsen av desember slipper den første traileren for det neste «Grand Theft Auto».

Å si at «GTA» er blitt populært er å underdrive: Det siste spillet i serien, lansert i 2013, har solgt mer enn 185 millioner eksemplarer – og er dermed et av de bestselgende spillene noensinne.

Da er det bare å finne fram tuben med tålmodighetskrem.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3