«Resident Evil 7» kommer - med VR-støtte

Går tilbake til skrekk og horror i nytt vendepunkt for serien. Se trailer.

14. juni 2016 05:43

(PressFire.no): Før E3 gikk ryktene om at det neste «Resident Evil»-spillet kom til å ha en eller annen form for VR-støtte.

Ikke den hyggeligste spillserien vi greier å se for oss for en slik intens opplevelse, kanskje, men det er et eller annet med skumle spill som appellerer til mange.

I natt kunne Capcom avsløre at ryktene stemmer. «Resident Evil 7» kommer til Xbox One, pc og PlayStation 4 om et knapt halvår, og den sistnevnte versjonen vil ha full støtte for PlayStation VR.

Selve spillet foregår i førsteperson, ikke helt ulikt det kansellerte horrorspillet «Silent Hills’» demo, «P.T.», og skal være lagt til et forlatt herskapshus i ødemarka i USA.

Historien foregår etter «Resident Evil 6», men både utseendet og gameplayet virker svært annerledes enn tidligere spill. I det hele tatt ser dette ut til å være et vendepunkt for serien, nok en gang, der horror og skrekk igjen er i førersetet.

Dette vil nok skape både begeistring og gnål fra fans av serien, som allerede er rimelig splittet mellom de «klassiske» spillene og de langt mer actionfylte etterkommerne.

Som nevnt er det VR-støtte på PS4, og Capcom bekrefter at hele spillet skal kunne spilles slik. Så spørs det om vi greier å anmelde spillet om vi går for den utgaven, da...

Faktisk ligger det nå en demo til spillet ute på PlayStation Store for Plus-medlemmer. I denne skal du utforske en tom (?) hytte. Utrivelige greier du kan kose deg med frem til selve spillet kommer 24. januar 2017.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3