Relanserer «Pikmin» og «Pikmin 2» til Switch i dag

21. juni 2023 18:01

​(PressFire.no): Nintendo har ikke bare annonsert at de relanserer de to første «Pikmin»-spillene på Switch i såkalte «HD»-versjoner, men de to spillene er allerede tilgjengelig for kjøp.

Det betyr at alle spillene i serien nå er tilgjengelig på Switch – nummer tre, som opprinnelig kom på Wii U, fikk en «Deluxe»-utgave på Switch for noen år siden – og det fjerde spiller kommer neste måned.

«Pikmin» var opprinnelig et lanseringsspill på GameCube i 2001, og introduserte de sjarmerende blomsterskapningene i det som er et overraskende knallhardt action-strategispill der man i rollen som kaptein Olimar måtte bruke forskjellige typer (med hver sine styrker og svakheter) for å komme seg av en mystisk planet. 

Oppfølgeren kom i 2004 og introduserte spilling med to kapteiner, en flerspillermodus og nye typer pikmin.

De to spillene ser ikke ut til å ha fått noen andre grafiske oppdateringer annet enn høyere oppløsning. De to spillene er kun tilgjengelig digitalt via Eshop på konsollen, og er altså ute nå.

https://www.youtube.com/watch?v=xVuVaMkgBEg

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3