Pusses også «The Last of Us 2» opp til PS5?

Ryktene peker mot nyversjon.

9. oktober 2023 11:13

​(PressFire.no): Om ryktene er å tro på, så fortsetter utvikler Naughty Dog å speedrunne konseptet «remaster» – for nå tyder flere ting på at «The Last of Us – Part 2» pusses opp for PlayStation 5.

Spillet er fylt knappe tre år og har allerede blitt oppdatert til å støtte 60 bilder i sekundet på Sonys nyeste spillmaskin, men LinkedIn-profilen til en utvikler hos Naughty Dog nevnte spillet (inntil nylig).

Profilen nevnte at personen var «ansvarlig for å overse produksjonen av alle outsourcede omgivelsestegninger, våpen og interaktive rekvisitter for The Last of Us: Part One og The Last of Us 2: Remastered»

Tidligere i år gikk også komponisten på «The Last of Us», Gustavo Santaolalla, ut i en podcast og sa at en ny versjon av spillet var på vei – og at du i denne versjonen ville kunne ha en dypere interaksjon med figuren hans (som spiller banjo).

En remaster av det første spillet, som originalt kom ut på PS3, ble lansert til PS4 bare året etter – og så igjen i fjor.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3