Pusser opp de to første «Little Big Adventure»-spillene

Og utsetter rebooten.

16. mars 2023 17:35

​(PressFire.no): Det har vært mye aktivitet rundt de gamle klassikerne «Little Big Adventure» og oppfølgeren etter at rettighetene til spillene ble kjøpt tilbake av de opprinnelige skaperne.

De to første spillene, som kom ut i 1994 og 1997, ble nylig gitt ut på nytt med noen forbedringer, mens utvikler «2.21» jobber med produksjonen av et helt nytt spill som skal fungere som en reboot av hele serien.

Det spillet er fortsatt under utvikling, og en prototype er gjort ferdig.

Det melder utviklerne i en bloggpost, hvor de sier at de nå er på frierferd til utgivere – samtidig som de forklarer at de har måttet dytte utgivelsen av spillet tilbake til i hvert fall 2025 (det skulle opprinnelig lanseres i 2024).

Men de avslører samtidig at de jobber med to fullblods remastere av «Little Big Adventure» og «Little Big Adventure 2». Disse vil få både helt ny grafikk og oppdatert lydspor.

En demo av det første spillet vil komme 19. juni på Steam, og skal vi tolke bloggposten så er en lansering planlagt for 2024.

Spillene har fått egne Steam-sider her og her, og vil også komme på GOG.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3