Proff Nascar-sjåfør droppet av sponsor etter at han logget av i raseri

- Vi er interessert i sjåfører, ikke de som bare gir opp.

7. april 2020 16:33

(PressFire.no): Mange sportsutøvere har i karantenetider tatt til dataspill for å konkurrere og underholde nå når de ikke kan utøve sporten sin som vanlig.

Både fotballag og Formel 1-sjåfører har tatt til «Football Manager», «FIFA» og «Formel 1»-spill nå som viruspandemien herjer.

Det samme har profesjonelle Nascar-sjåfører, som har tatt til simulatorspillet «iRacing».

Konkurransene har blitt sendt på tv og sponsorer har bidratt til at sjåførene får betalt for deltagelsen mot eksponering i sjåførenes stream på Twitch, men det har ikke skjedd helt uten dramatikk.

På søndag krasjet Darrell «Bubba» Wallace Jr. inn i Clint Bowyer, hvor Bowyer skal ha kommentert at han hadde blitt «Bubba»-et - før han med vilje kræsjet tilbake.

Wallace satte åpenbart liten pris på dette og brøt ut «Nå er det nok. Det er derfor jeg ikke tar denne dritten på alvor. Peace out!» før han bare skrudde av.

Det likte sjefen fra sponsoren Blu-Emu, Ben Blessing, dårlig og droppet umiddelbart sjåføren fra avtalen.

På Twitter ler Wallace av oppstyret rundt saken og skriver «Jeg ødela dagen til så mange folk ved å skru av et… dataspill».

Sponsoren velger å selv svare Wallace med denne kommentaren:

- Greit å vite hvor du står. Farvel Bubba. Vi er interessert i sjåfører, ikke de som bare gir opp. (journ. anm. quitters).

Til Actionnetwork.com kommenterer Blessing at «iRacing»-satsingen har blitt en mulighet for dem i pandemien.

- Vi tenkte at dette var en velsignelse i forkledning for oss, men så finner du ut at du ikke sponser en Nascar-sjåfør, men noen som minner om min 13 år gamle sønn som ødelegger kontrolleren i et spill hvor han bygger hus.

Sponsoren vil ikke kommentere hvor mye penger de i utgangspunktet skulle betale Wallace.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3