«Overwatch 2»-beta starter neste måned

11. mars 2022 11:31

​(PressFire.no): «Overwatch 2» har blitt et litt merkelig prosjekt for Blizzard. Spillet skal være en slags reboot av originalen, men samtidig ble det varslet at innholdet som kommer der også skal komme til «Overwatch 1».

Forvirringen over hva dette faktisk er – er det et nytt spill eller en oppdatering av det gamle?

Samtidig har det vært stille i lang tid fra utviklerne når det kommer til informasjon eller oppdateringer til begge spillene. Lanseringen av «Overwatch 2» har også vært ryktet utsatt til 2023.

Nå varsler Blizzard at spillet skal få en lukket betatest på PC i slutten av april. Interesserte kan skrive seg opp på en liste nå.

En ny helt er også lagt til, kalt Sojourn, mens heltene Orisa, Doomfist, Bastion og Sombra er blitt endret. Fire nye kart er også planlagt til testen.

Samtidig får vi første smakebit av den kanskje største endringen som spillet introduserer: Fem-mot-fem i stedet for seks-mot-seks.

Det er derimot uklart når selve lanseringen av spillet skal komme. Ifølge Blizzard vil den lukkede betaen følges opp av mer testing mot slutten av året.

https://www.youtube.com/watch?v=GgaWQMkS0AI

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3