Ooops… Sony kan ha avslørt oppkjøp av Bluepoint Games

«Demon's Souls»-studioet neste på lista?

29. juni 2021 14:42

​​(PressFire.no): I dag kom beskjeden om at Sony kjøper det finske «Returnal»-studioet Housemarque, men samtidig kan en tabbe på Twitter ha avslørt nok et oppkjøp.

Den offentlige PlayStation-kontoen på Twitter i Japan la nemlig ut feil bilde med annonseringen, og den viste et helt annet bilde.

På bildet sto det nemlig Bluepoint Games, som det lenge har gått rykter om at går inn i rekkene til Sony. Bildet viser også «Demon’s Souls»-remaken i bakgrunnen – mellom «Returnal» og «Horizon».

I ettertid har kontoen byttet ut bildet til Housemarque og uten «Demon’s Souls» i bakgrunnen, men internett har allerede foreviget tabben.

Om vi skal tippe så har Sony planlagt å annonsere oppkjøpet etter Housemarque-kjøpet, men stokka om bildene i prosessen.

Bluepoint Games er studioet som har vært ansvarlige for «Shadow of the Colossus»-remaken i tillegg til «Demon’s Souls»-remaken som ble sluppet til PS5-lanseringen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3