Oliver Solberg arrangerer turnering i «Dirt Rally» etter at Rally Argentina ble avlyst

Du kan delta på nett fram til og med fredag.

24. mars 2020 13:37

(PressFire.no): I disse smittetider har nesten alle sporter blitt satt på vent, og så også med motorsportene verden over.

Tidligere skreiv vi om at Formel 1-stjerner tok til dataspillene for å konkurrere, og nå skjer det samme med rallysjåførene – etter at Rally Argentina ble avlyst.

Oliver Solberg, rallysjåfør og sønn av rallykongen Petter Solberg, arrangerer nå en online-konkurranse i «DiRT Rally 2.0»  (et spill vår anmelder mente var «helt sjef, rett og slett») hvor hvermannsen også kan være med.

- Jeg vet at våre rutiner er utenfor det vanlige for øyeblikket, der mange av oss er hjemme og har tid å slå i hjel, skriver Solberg i en pressemelding.

- Vi ønsker å hjelpe deg så mye som vi kan, og vi har en idé…

Solberg sier han hadde gledet seg til å kjøre i Rally Argentina, men turneringen har blitt utsatt til «minst oktober». Nå tar han heller til den virtuelle verden for å få kjørt om kapp.

- Argentina var et av arrangementene jeg virkelig så fram til, og jeg ble trist over at det ble utsatt. Så jeg tenkte, hvorfor ikke bare fortsette? Hvorfor ikke bare dra til Argentina virtuelt, skriver han.

Hele denne arbeidsuka, fram til midnatt til lørdag, vil du dermed kunne delta i løp på de argentinske banene i spillet ved å bli med i «The Solberg Race» på disse nettsidene.

De som deltar er med i trekningen av premier, inkludert en Solberg-klokke, kjørehansker og annet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3