Nytt Mario i november

Nintendo har annonsert at «New Super Mario Bros. Wii» kommer til å rekke julesalget med god margin. Spillet lanseres i november.

24. september 2009 15:06

Spillet ble først annonsert på E3 i sommer og var ett av to nye Mario-eventyr som ble avslørt på spillmessen. Det andre er en oppfølger til «Super Mario Galaxy» men kommer ikke ut før neste år.

«New Super Mario Bros. Wii» lanseres 20. november i Europa, bekreftet Nintendo under Tokyo Game Show som pågår denne uken.

Her finner du flere TGS-nyheter.

FØLGER OPP DS-SUKSESSEN

Plattformspillet følger på en måte opp DS-tittelen «New Super Mario Bros.» fra 2006, men skiller seg fra dette spillet ved at opp til fire personer kan samarbeide.

Innpakningen og presentasjonen i 2D-grafikk, innbyr til en type spilling som nok vil appellere til gamle Nintendo-fans.

PressFire var innom Nintendo-messeområdet på E3 i sommer og fikk selv tid til å teste «New Super Mario Bros. Wii».

Spillet formidler alle de gode Mario-følelsene fra barndommen, og klarer samtidig å inkludere noen nyvinninger som lot tankene gli mot spill som «LittleBigPlanet».

Bare uten en online-modus.

Les også: - Ikke mulig å inkludere online flerspiller.
Les også: Kutter prisen på Wii fra 2. oktober.
Les også: Mario og Sonic slippes løs i nytt, olympisk eventyr.

Wii-kontrollerne holdes vertikalt, og spillet er i prinsippet ukomplisert å forstå. Men Nintendo har raffinert kontrollen litt sammenlignet med NES-dagene: Du kan utføre hopp ved å riste på kontrolleren, eller plukke opp medspillere.

«New Super Mario Bros. Wii» kommer i butikker 20. november.

Se video:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3