Nytt «Battlefield» kommer før jul

Og nytt «Titanfall» skal være «fantastisk», ifølge EA-sjefer.

29. januar 2016 11:23

(PressFire.no): I kjølvannet av en finansrapport avslører Electronic Arts til investorer at det mot slutten av 2016 kommer et nytt «Battlefield»-spill, skriver Eurogamer.

Det blir også avslørt at det kommer en ny «opplevelse» fra «Titanfall», hvor sjefer som har sett det angivelig beskriver det som at det ser «fantastisk» ut.

DICE lager denne gang

Det er bare et lite år siden det kom et «Battlefield»-spill, men «Hardline» var det lite sidespor i serien og ble ikke utviklet av svenske DICE. Det var Visceral Games som ledet utviklingen av spillet som flyttet handlingen fra krig til et politi-og-røver-spill.

Årets «Battlefield»-spill skal komme fra hovedstudioet selv, men det er foreløpig ukjent hva som denne gangen blir tema eller handling.

Det blir også det første «Battlefield»-spillet siden det svært trøblete «Battlefield 4», som kom i oktober 2013.

«Star Wars» er like populært som alltid

Electronic Arts kunne også fortelle at det har sendt ut 13 millioner «Star Wars: Battlefront» og overgår derfor forventningene.

I tillegg avslører de at det nye «Need for Speed»-spillet har dobbelt så mange aktive spillere som det forrige spillet i serien.

Også det massive nettrollespillet «Star Wars: The Old Republic» opplever positiv vekst og har i tredje kvartal hatt flere abonnenter enn på tre år. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3