Norske Misc Games annonserte nytt fiskespill

Turen går til Norskehavet.

23. mai 2023 17:02

(PressFire.no): Stavangerstudioet Misc Games, kjent fra spill som «Fishing: Barents Sea» og «Fishing: North Atlantic», har avslørt sitt neste spill.

Det blir en ny tur ut på bøljan blå i det kommende «Ships at Sea», og denne gangen går ferden ut i Norskehavet – hvor det skal fiskes og fraktes.

Spillet skal kjøre i den nye Unreal Engine 5 og ta i bruk vannsimulering gjennom Nvidias WaveWorks. Utviklerne lover dynamisk vær, nye fisketyper over de forrige spillene, nye spillelementer og nye fiskemetoder.

Nytt er også introduksjonen av en flerspillermodus for opp til fire spillere, der spillerne skal ta vare på hvert sitt skip som må vedlikeholdes og repareres. Spillerne vil kunne dele på ressurser og gjenstander etter hvert som de fisker sammen.

Spillet er planlagt utgitt i early access på PC (Steam) i 2024. Andre plattformer er ikke annonsert enda, men deres siste spill kom etter hvert ut til både Xbox, PlayStation og Switch.​

https://www.youtube.com/watch?v=EAhW8LrKIeo

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3