- Noen av valgene du tar føles skikkelig tunge

«Detroit: Become Human» bærer følelsene sine på utsiden, på godt og vondt. Her er ukas Rad Crew-podcast.

24. mai 2018 15:39

(PressFire.no): Ida og Magnus har spilt gjennom Quantic Dream sitt science fiction- epos om androider og kunstig intelligens, og mener begge det er utvikleren sitt beste spill hittil.

Vi i Rad Crew har gitt Quantic Dream og David Cage en del pes for litt klønete dialog, tvilsomme plott-twister og andre ting, men nå virker det jaggu som om de har levert noe som alle bør prøve! 

For uten å avsløre noe av det som skjer, så kan vi konstatere at her er det noen øyeblikk som både Ida og Magnus i vår redaksjon mener vil bli «snakkiser» i tiden som kommer! Det blir spennende å se, i alle fall.

På den litt mer lunkne siden har vi «Destiny 2: Warmind»-ekspansjonen som vi i episoden beskriver som ganske..tja. «Destiny 2» er utvilsomt bedre enn forgjengeren, så hvorfor klarer vi ikke helt å bli engasjert i disse utvidelsene? Hør episoden for å finne ut!

Fra Bandai Namco omtaler vi faktisk to spill denne uken. Sjarmerende «Little Witch Academia», basert på animen med samme navn, klarer å fange den morsomme tonen fra serien samtidig som det er en helt ålreit «dungeon crawler». Og Are lar seg imponere, nok en gang, av «Dark Souls» som nå har fått en oppussing på moderne maskinvare. 

Pluss: Til og med «Call of Duty» har hengt seg på Battle Royale-bølgen, og vi diskuterer dette og mye mer i ukas nyhetssegment. Men aller, aller først lot vi oss inspirere av det kongelige bryllupet og oppsummerte våre Topp 5 spillprinsesser - minus Nintendo sine for å gjøre det litt mer utfordrende!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3