– Netflix vil la deg spille på TV-en

Strømming av spill på vei?

24. april 2023 17:42

​(PressFire.no): Netflix har allerede jobbet med gaming i noen år, og tilbyr en rekke spill til mobile plattformer for de som har abonnement på strømmetjenesten – inkludert spill som «Into the Breach».

Du laster ned spillene separat, men de krever at du har internett for å starte.

Selskapet har også leflet litt med interaktive opplevelser i filmer og serier, der man kunne ta valg for å påvirke historien i «Black Mirror: Bandersnatch».

Nå varsler Bloomberg at selskapet ønsker å tilby spilling også på TV-skjermene, uten at man skulle måtte laste ned mer enn Netflix-appen.

I koden til den nyeste versjonen av Netflix finnes det nemlig referanser til å bruke en mobiltelefon som en kontroller. Det er usikkert om man også vil kunne bruke vanlige kontrollere, men for de som ikke har det, vil det tydeligvis være mulig å koble sammen Netflix-appen på en mobiltelefon og TV-en:

«Et spill på TV-en din trenger en kontroller for å spilles. Ønsker du å bruke denne telefonen som en spillkontroller?», spør appen, ifølge Bloomberg.

Akkurat når en slik tjeneste, om den i det hele tatt kommer, vil lanseres er uvisst – men at strømmegiganten ønsker å komme seg tettere inn på spill har vært klart lenge.

Googles gigantiske fiasko med spillstrømmetjenesten Stadia har nok også vært en god lærdom.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3