Netflix og Ubisoft lager tre mobilspill sammen

Inkludert nytt «Assassin's Creed».

12. september 2022 11:12

​(PressFire.no): Netflix og Ubisoft har varslet at de har tre spill på gang sammen, som blir eksklusive til Netflix sin mobilspillsatsing.

Måten Netflix-spilling på mobil foregår på er at man laster ned en egen versjon av spillet (altså ingen streaming), som sjekker om du har et aktivt Netflix-abonnement.

Det ene av de tre spillene er et splitter nytt «Assassin’s Creed»-spill, som ikke er det samme som Project Jade – et kommende spill i serien til mobil som er satt til Kina.

Også «Valiant Hearts 2» kommer som mobilspill under Netflix-abonnementet, som er en oppfølger til Ubisoft-spillet som kom i 2014. Det første spillet var satt til første verdenskrig og var en puzzle-plattformer.

Til slutt er det «Mighty Quest 2», som blir oppfølgeren til PC-spillet fra 2013 hvor man mikset det å bygge et slott med en «Diablo»-lignende slåssing – og som ikke var så ulikt «Dungeon Keeper», i grunn.

Netflix har ikke annonsert noen datoer for disse prosjektene, men de inngår i Netflix Games-satsingen til selskapet. Per i dag er det 28 spill å finne på tjenesten, inkludert mobilutgaven av «Into the Breach».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3