«Need for Speed Heat» blir første EA-spill med krysspilling

Og Criterion varsler at de nå har startet utviklingen av et nytt spill i serien.

9. juni 2020 12:17

(PressFire.no): EA varsler i en bloggpost at deres «Need for Speed Heat» blir det første spillet fra spillutgiveren som får støtte for krysspilling mellom pc, Xbox One og PlayStation 4.

Du vil kunne søke opp og spille med venner på tvers av disse plattformene. Funksjonen er valgfri, og du vil kunne skru av den hvis du vil.

Det hele ble gjort mulig i en oppdatering som kom tidlig i dag.

Samtidig varsler også utvikler Criterion at de nå er i gang med utviklingen av et splitter nytt «Need for Speed»-spill. Det ble i februar klart at serien ble flyttet tilbake til Criterion, etter at det var Ghost Games som hadde utviklet den.

- Vi har hørt på det dere likte (med «Need for Speed Heat») og det som dere syntes kunne vært bedre, skriver Criterion-sjef Matt Webster.

- Med denne innsikten har vi et fantastisk fundament til å skape det mest uttrykksfylte, mest sosialt sammenkoblede og action-fylte spillet for «Need for Speed»-fansen.

Men hva skjer med «Burnout»?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3