Namco Bandai + Ninja Theory = nytt spill

«Heavenly Sword»-utvikler har funnet et hjem til sitt nye spillprosjekt.

20. august 2009 14:00

Hva Ninja Theory har tatt seg til siden «Heavenly Sword» er det få som vet, men det er ikke tvil om at det neste prosjektet virker spennende.

Det synes tydeligvis Namco Bandai også, som brukte anledningen under GamesCom til å annonsere et samarbeid med den britiske utvikleren.

Les flere saker fra GamesCom 09 her.

NAMCO BANDAI HAR TROEN

- Ninja Theorys’ første tittel beviste deres fantastiske talent for å levere en filmatisk og engasjerende spillopplevelse av høy kvalitet, sa Namco Bandai-sjef Makato Iwai i en pressemelding, og fortsetter:

- Med produsenter fra vårt nordamerikanske kontor som jobber tett med et så sterkt europeisk utviklerstudio, vil vi ha muligheten til å lage en blockbuster-tittel med en sterk vestlig stil som kan appellere til et globalt spillmarked

Med «Heavenly Sword» beviste de at de mestrer både PS3 og en uvanlig høy grafisk kvalitet, men etter slippet av «Heavenly Sword» har det vært tyst som i graven.

For en stund tilbake slapp de noen hint om deres neste prosjekt i form av noen råflotte konsepttegninger, men det er fremdeles fryktelig vanskelig å forstå hvilken type spill det er snakk om.

Se konsepttegningene her.

Det vi vet er at det er snakk om et spill til både PS3 og Xbox 360, og at det er en helt ny tittel. Dermed kan vi legge spekulasjonene om en oppfølger til «Heavenly Sword» døde.

Det er nok ikke lenge til en avsløring, men dette hadde Ninja Theory-sjef Nina Kristensen å si om samarbeidet:

- Det nye prosjektet utnytter styrken vår innen historiefortelling, cutting-edge teknologi og spennede spillmekanikk mer enn noen ting vi har laget før, sa Kristensen i pressemeldingen.

- Kombinasjonen av støtten fra Namco Bandai sammen med våre ferdigheter og talenter som vi har bygget over flere år, betyr at spillere kommer til å få en dyp og minneverdig opplevelse, fortsatte hun.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3