Nå kommer Series X-strømming på gamle Xbox One

17. juni 2021 11:26

​(PressFire.no): Microsoft annonserte funksjonaliteten for en del måneder siden, men nå har selskapet igjen bekreftet at de som ikke har kjøpt seg ny konsoll enda snart kan spille nyere spill.

For på Xbox One vil det snart bli mulig å koble seg på strømmetjenesten xCloud, som lar deg spille dine Xbox-spill via skyen.

- For de millionene som spiller på Xbox One-konsoller i dag så ser vi fram til å dele mer om hvordan vi vil levere next-gen-spill som «Flight Simualtor» til din konsoll gjennom Xbox Cloud Gaming, sier selskapet på bloggen sin.

Flere spill som tidligere var annonsert til både de nye konsollene og den gamle har i etterkant vist seg å kun komme til de nyeste maskinene, men på en måte blir de også spillbare på de gamle på denne måten.

Dette sammenfaller med en oppgradering av serverne som driver hele xCloud-tjenesten. I dagens variant kjører serverne på Xbox One-maskinvare, men disse blir de neste ukene byttet ut med de langt kraftigere Xbox Series X-variantene.

Det betyr at skyspillene også vil få mye raskere lastetider og kunne spille nyere spill med høyere oppløsning og generelt langt bedre grafikk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3