Nå kommer Playstations svar på Xbox Game Pass

Toppabonnementet skal inkludere tilby PS1, PS2, PS3, PS4, PS5 og PSP-spill.

4. desember 2021 21:34

​​(PressFire.no): Microsoft sitt spillabonnement Game Pass inkluderer alt av spill fra egen stall – både til pc og Xbox-konsollene og er derfor også blant de beste spilltilbudene på markedet i dag.

Sony har også flere spillabonnement, men ingen av dem kan måle seg med Microsoft sitt – kanskje spesielt etter at de har sikret seg flere profilerte spillgiganter.

Det ser de nå Sony ut til å ville gjøre noe med, ifølge dokumenter Bloomberg har fått innsyn i.

Ifølge dokumentene ser det ut til at Sony vil slå sammen PlayStation Plus og PlayStation Now – førstnevnte er abonnementet som kreves for å spille online, men som også inkluderer noen spill i måneden. PlayStation Now er tjenesten som inkluderer en katalog med litt eldre spill som kan strømmes eller lastes ned.

Sony ser nå ut til å fase ut PlayStation Now-merkenavnet, men beholde PlayStation Plus.

Akkurat nå går abonnementssatsingen under kodenavnet Spartacus.

Det ser også ut til at det kommer tre nivåer på det kommende abonnementet, hvor det første nivået blir som dagens PlayStation Plus.

Det andre nivået skal inkludere en stor katalog med Playstation 4 og PlayStation 5-spill i fremtiden, mens det tredje nivået vil i tillegg inkludere utvida demoer, spillstrømming og en større katalog med spill fra både PlayStation 1, PlayStation 2, PlayStation 3 og PSP.

Sony har foreløpig ikke kommentert lekkasjen, men Bloomberg påpeker også at det ikke er sikkert at abonnementene er spikra ferdig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3