Nå kan du også bli en snikmorder

Se «Assassin's Creed Nexus VR» her.

12. juni 2023 20:09

(PressFire.no): Det var i fjor at Ubisoft tok i og annonserte hele fire spill i «Assassin’s Creed»-serien. Vi har allerede fått en kikk på «Codename Jade» og «Mirage» under selskapets «ikke-E3»-konferanse i kveld – mens «Codename Red» og «Codename Hexe» fortsatt ikke er vist fram.

Men så har vi også et femte spill: VR-spillet «Assassin’s Creed Nexus», som kommer til Meta Quest 2 og den kommende Quest 3 i år.

Spillet følger tre eksisterende helter fra serien, Ezio («Assassin’s Creed II»), Kassandra («Assassin’s Creed Valhalla») og Connor («Assassin’s Creed III»), og gir deg oppdrag i VR satt til disse tidsperiodene.

Det loves store åpne kart du fritt kan går rundt i (og klatre og hoppe rundt i), og våpnene dine vil være festet på kroppen din slik at du selv må finne fram det du trenger.

Samtidig sier Ubisoft at de har brukt svært mye tid på å gjøre spillet komfortabelt for spillerne, og du kan velge mellom et hav av innstillinger som kan hjelpe på dersom det blir litt overveldende å svinge seg rundt på hustakene.​

Utgivelsen er i løpet av 2023 en gang.

https://www.youtube.com/watch?v=bSiu7cOqwd8

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3