Nå er det gratis å spille dette

«Team Fortress 2» blir free 2 play.

24. juni 2011 11:19

Det kommer kanskje ikke som en stor overraskelse at Valve nå annonserer at den svært kritikerroste flerspilleropplevelsen, «Team Fortress 2», blir gratis å spill.

For kort tid siden åpnet de nemlig for free 2 play-spill på den digitale nettbutikken Steam, og la i den sammenheng ikke skjul på at de selv har planer for denne typen forretningsmodell.

I går endret de dermed modell for «Team Fortress 2», hvor de nå skal tjene penger på mikrotransaksjoner hvor du betaler for ekstrautstyr. Det er for øvrig kun pc- og mac-utgaven av spillet som kun blir gratis å spille. Vil du spille det på Xbox 360 eller PS3 må du fremdeles kjøpe The Orange Box (2007).

Samtidig som spillet blir gratis slipper Valve også den største oppdateringspakken til spillet som er sluppet siden spillet kom i 2007. Pakken får det passende navnet über update.

For de som ikke er kjent med «Team Fortress 2» kan vi fortelle at det er et kritikerrost humorbasert skytespill med tegneserieaktig grafikk fra skaperne av «Half-Life» og «Portal».

Vil du prøve spillet kan du nå laste ned til pc eller Mac via Steam.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3