Nå dukker det opp bilder fra mytiske «Agent»

23. desember 2015 12:36

(PressFire.no): Under spillmessen E3 i 2009 kunngjorde Sony at «Grand Theft Auto»-skaperne jobbet med et nytt spill, som skulle være eksklusivt for PlayStation 3.

Ingen detaljer om spillet ble kunngjort, foruten en logo og plattform spillet var myntet på og at Sony mente at spillet bare kunne bli gjort på PlayStation 3 og at det kom til «å sette en ny standard for mediet».

Lekkasjen i 2011.

Små glimt fra tidligere utviklere

De lille glimtet vi har fått av spillet har kommet fra folk som har jobbet på prosjektet, men som nå har tatt andre jobber i bransjen.

I 2011 dukket det opp noen få bilder fra utvikleren Leigh Donogue, som sin portfolio hevdet å ha jobbet på spillet. Donogue har også jobbet på «Grand Theft Auto IV» og «Grand Theft Auto V».

Ny utvikler deler bilder

Denne gangen er det designeren Darren Charles Hatton som har lagt ut bilder som skal stamme fra den mytiske tittelen.

Fikk stor frihet 

Om spillet skriver Hatton at han fikk tildelt en grå boks, som han hadde total frihet til å lage hva han ville i – inkludert spillmekanikk og design.

Han skriver også at hele teamet hans ble tatt av prosjektet for å jobbe med «Grand Theft Auto V» og at han ikke aner om spillet noensinne ser dagens lys.

Status for spillet er fremdeles ukjent, men i 2013 fornyet spillselskapet Rockstar og Take-Two Interactive rettighetene til merkenavnet «Agent».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3