Mikke i november

«Epic Mickey» slippes til Wii før jul.

15. september 2010 18:02

«Epic Mickey» er Warren Spectors forsøk på å tilføre Disney-ikonet og tegneseriegnageren et oppdatert uttrykk, og potensielt gi Nintendo en julegaveslager til Wii-konsollen. Spector har tidligere jobbet med «Deus Ex», «Thief» og «System Shock», og «Epic Mickey» blir da heller ingen en lystig lapskaus av pastellfarger og heliumsstemmer.

I dette eventyret blir hovedpersonen fanget i en verden som består av forkastede, glemte Disney-figurer. Som en mørk versjon av Disney-land, der trollmannen Yen Sid (kjent fra «Fantasia») regjerer.

Cartoon Wasteland kunne knapt vært et mer passende navn på dette magiske, mørke stedet.

Spillet blir ferdig før jul, kan nå utvikleren bekrefte. «Epic Mickey» lanseres 25. november i Europa, fem dager senere i USA, mens England får kloa i Wii-spillet 26. november.

«Epic Mickey» vil kombinere 3D-verdener med de i 2D, inspirert av kjente Disney-klassikere, og topper det hele med et moralsystem og rollespillelementer for å skape dybde.

«Epic Mickey» lanseres eksklusivt til Nintendo Wii den 25. november i Norge.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3