Microsoft-sjef roer gemyttene etter «Fable»- og «Perfect Dark»-kontoer

- Beklager at dere fikk opp håpet.

29. juni 2020 10:54

(PressFire.no): Det begynte å ulme godt på ryktebørsen da det plutselig var aktivitet rundt Twitter-kontoene «Fable» og «PerfectDarkGame».

Med en Xbox-sending som skal fokusere på egne spill rundt hjørnet ble det ekstra hett.

Men nå kommer kalddusjen via markedssjefen til Xbox – Aaron Greenberg.

- Jeg vet at alle er sultne på nyheter, men beklager for at dere fikk opp håpet. Disse kontoene har vært inaktive i årevis, det er standard prosedure å sikre sosiale medier-kontoer for merkevarene våre, skriver han på Twitter.

Det er også verd å nevne at PerfectDarkGame-kontoen også tilhører en fan som i sin tid var rask nok på labben.

At en Xbox-sjef heller vann bålet er imidlertid ikke effektivt mot alle – enkelte tror fremdeles det er røyk der det var ild.

Hvis man ser bort fra kortspillet «Fable Fortune» har begge seriene gått en hel konsollgenerasjon uten spill, hvor «Perfect Dark Zero» også kun viste seg som lanseringsspill til Xbox 360.

Det hører med til historien at Lionhead Studios jobbet med «Fable Legends» - et spill som ble kansellert i 2016. I samme åndedrag la de ned Lionhead Studios.

I lang tid har det gått rykter om at det er Forza Horizon»-studioet som Playground Games som lager en oppfølger til «Fable».

Microsoft har varslet en sending om sine nye egenproduserte spill i løpet av juli - ingen konkret dato eller tidspunkt er avslørt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3