Microsoft flytter skyspill over til konkurrentene

22. mai 2023 22:47

(PressFire.no): Microsoft har lagt seg i sela for å blidgjøre konkurransetilsyn verden over ved å inngå avtaler med en rekke tredjeparter om å gi ut spill utenfor Xbox-økosystemet.

Som et ledd i frierferden har Microsoft inngått avtaler med andre strømmetjenester om å få deres egne spill der, og nå har de første spillene dukket opp utenfor deres egen Game Pass Cloud Gaming.

Hos både Nvidias Geforce Now-tjeneste og den mer ukjente Boosteroid kan man nå spille «Deathloop», «Gears 5», «Pentiment» og «Grounded».

Microsoft sier at flere spill skal legges til etter hvert, og at andre strømmetjenester som Ubitus, Nware og EE også skal få disse spillene.

De sier også at de kommer til å legge til Activision Blizzard-spill på disse tjenestene dersom de får lov til å kjøpe selskapet. Skjønt, alt det rakner jo dersom de ikke greier å overbevise ankeretten i Storbritannia etter at landets konkurransetilsyn satte ned foten for oppkjøpet.​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3