«Metal Gear Solid»-samlepakken advarer spillerne mot «utdatert innhold»

21. august 2023 11:08

(PressFire.no): 24. oktober kommer samlepakken som inneholder en rekke «Metal Gear Solid»-spill, og det ligger an til at ingen av spillene vil få noe innhold endret i forhold til originalutgivelsene.

For nå melder GamesRadar at spillene starter med en notis fra utviklerne om at spillene ble lagd da de ble lagd – og for noen vil inneholde holdninger som ikke er innefor i dag.

– Dette spillet inneholder uttrykk og temaer som kan bli sett på som utdaterete.

– Men disse elementene har blitt inkludert uten å være endret for å beholde den historiske konteksten som spillet ble lagd under, og skaperens originale visjon. Spillere anbefales å utøve skjønn.

Akkurat hva det er som er utdatert blir ikke påpekt, men de første spillene refererer blant annet til at Snake roer nervene (og dermed gjør spillet lettere) dersom man velger å røyke. Snake har også en tendens til å legge an på sine kvinnelige kolleger gjennom spillene.

Samlepakken inneholder «Metal Gear Solid», «Metal Gear Solid 2», «Metal Gear Solid 3», MSX2-spillene «Metal Gear» og «Metal Gear 2», i tillegg til NES-spillene «Metal Gear» og «Snake's Revenge». Pakken vil lanseres til Xbox, PlayStation, PC og Switch.​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3