Mer info om «Metal Gear Solid: Peace Walker»

Kojima introduserer co-op i sitt nyeste «Metal Gear Solid»-prosjekt.

19. august 2009 19:34

Gamekyo er tidlig ute under årets Gamecom i Köln, og serverer oss en fersk trailer fra Hideo Kojimas nyeste PSP-prosjekt «Metal Gear Solid: Peace Walker». 

Les flere GamesCom-saker her.

Lite har blitt avslørt siden E3, men Konami er nå endelig på banen igjen med en video som beskriver det dominerende flerspilleraspektet i den kommende tittelen. 

(Se den ferske videoen nederst i artikkelen).

SOLIDE SAMARBEIDSMULIGHETER

Etter hva traileren viser kan vi bekrefte at «Metal Gear Solid: Peace Walker» vil ha en samarbeidsmodus, hvor opp til fire spillere kan delta.

Om spillets hovedkampanje baserer seg på samspillet, eller om dette bare inngår i utenforstående oppdrag, er enda uvisst.

Les også: «Metal Gear Solid: Peace Walker» annonsert til PSP

Det ser uansett ut til at mange av oppgavene er spesiallagde for samarbeid, hvor spillerne må stå sammen om å ta ned sterkere fiender, samt hjelpe hverandre traversere komplekser og utendørs miljøer.

Av det vi vet så langt plukker historien opp etter «Metal Gear Solid: Portable Ops» og «Metal Gear Solid 3: Snake Eater», og fortsetter fortellingen om Big Boss og dannelsen av Outer Heaven.

For de som trenger en oppfrisker på historien har gametrailers en super gjennomgang av spillene her.

«Metal Gear Solid: Peace Walker» slippes en gang i 2010.

Se traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3