«Mario Kart» kommer til stuegulvet ditt

Lag baner hjemme - og kjør rundt med radiostyrt go-kart.

3. september 2020 15:59

(PressFire.no): Nintendo feirer 35 år med Super Mario i år, og skal fremover gjøre en rekke klassikere tilgjengelig på Switch.

Men den største overraskelsen er kanskje at de også lager et helt nytt «Mario Kart»-spill til konsollen, men ikke akkurat slik du kanskje hadde sett for deg.

For «Mario Kart Live: Home Circuit» flytter spillserien over til stuegulvet ditt.

Spillet består rett og slett av en radiostyrt Mario Kart med et kamera på, som sender signalene til Switch-en din. Ved hjelp av banegjenstander som målstreker og piler vil du kunne lage din egen bane hjemme på gulvet ditt, og spillet vil automatisk tegne inn motstandere, gjenstander og power-ups.

I pakken får du med fire porter du må kjøre under, én go-kart og to piler. Det er støtte for opp til fire spillere (du kan velge mellom Mario eller Luigi), og du kan bygge ut banen ytterligere om du har flere porter og piler.

Når du spiller med andre ekte spillere og treffer de med for eksempel et grønt skall vil go-karten deres skru seg av midlertidig.

Det hele ser ganske utrolig ut – og lanseringen er 16. oktober i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3