«Mario Kart 8 Deluxe» er nå det mestselgende spillet i serien

Nintendo senker forventningene til Switch etter halvleder-mangel.

4. november 2021 14:12

​(PressFire.no): Nintendos siste kvartalsrapporter viser at Switch nå har solgt 92,8 millioner eksemplarer.

Tallene er til og med september 2021.

Selskapet har derimot kuttet i prognosene for finansåret: Der de tidligere hadde spådd at de skulle selge 25,5 millioner i år, sier de nå at de skal nå 24 millioner. Dette skal være på grunn av den pågående globale mangelen på halvledere.

Det vil likevel bety at konsollen vil passere både Wii og PlayStation 1 i popularitet om den skulle innfri salgsmålene.

Av spillsalg ser vi nå at «Zelda: Breath of the Wild» er oppe i over 24 millioner solgte eksemplarer og har dermed solgt mer enn de tre neste «Zelda»-spillene på salgslistene til sammen («Ocarina of Time», «Twilight Princess» og originalen).

«Mario Kart 8 Deluxe» er nå det bestselgende spillet i serien etter å ha runda 38,7 millioner solgte. Legger vi til Wii U-versjonen har spillet solgt over 47 millioner.

Samtidig har «Animal Crossing» til Switch nå solgt nesten 35 millioner eksemplarer på halvannet år, og er det nest best selgende spillet totalt på konsollen.

«Super Smash Bros. Ultimate» har passert 25 millioner, mens de siste «Pokémon»-spillene «Sword» og «Shield» har bikket 22 millioner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3