Lykkeønskninger fra hele verden strømmer inn etter at «Skyrim Grandma» ble rammet av hjerneslag

85-åringen har glemt «Skyrim»-saven sin, men starter på nytt.

20. mars 2022 19:16

​(PressFire.no): Vi har tidligere skrevet om Shirley Temple, den 85 år gamle bestemoren som i flere år har spredt glede gjennom sine mange videoer om opplevelser i «Skyrim».

På sin YouTube-kanal nærmer hun seg en million følgere, som både får høre henne lese fra sin bok, se foto-turer i «Skyrim» og selvfølgelig kvesting av slemminger i quests – men forleden kunne hun fortelle om dramatikk i sitt eget liv.

For ved månedsskiftet ble hun rammet av et hjerneslag, noe som har påvirket henne stort i etterkant.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">I had a stroke Sat night while sleeping!! Been in hospital, lots of tests!! Don&#39;t remember a lot of things about Skyrim!! 😢 will need Therapy and a home-care doctor for awhile. I don&#39;t know what will happen with my gaming.</p>&mdash; ShirleyScurry (@ShirleyScurry) <a href="https://twitter.com/ShirleyScurry/status/1497625483281899524?ref_src=twsrc%5Etfw">February 26, 2022</a></blockquote>

Alt tatt i betraktning så har det gått bra, og det «går veldig bra» med henne nå, som hun selv sier.  Men Shirley forklarer også at slaget har påvirket hukommelsen hennes.

Det har gjort at hun har glemt ting som å betale regninger og ta medisiner – men det som irriterer henne mest er at hun har glemt «Skyrim».

– Jeg husker områder og hendelser, men jeg husker ikke spillet mitt, forklarer hun, og sikter til lagringsfilen sin som hun har spilt på i mange år.

Hun tar det likevel med godt mot, og sier hun er sikker på at hukommelsen kommer tilbake etter hvert. Å starte opp spillet og å få til å ta opp kamera og gameplay var noe hun også hadde glemt – men som kom tilbake etter en stund.

Lykkeønskninger fra hele verden har strømmet inn i dagene etter slaget ble kjent, og Bethesda selv (som lager en NPC i «Elder Scrolls VI» basert på Shirley) har sendt både blomster og «goodies». Det samme har også flere grupperinger av «Elder Scrolls»-fansider.

De seneste dagene har hun faktisk startet opp med videoer på sin YouTube-kanal igjen, der hun har startet en helt ny figur – noe hun ikke ser mørkt på, siden hun får oppleve mye av spillet på nytt.

Finnes det noe hyggeligere enn bestemødre som spiller? Neppe.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3