Lover nok en gang skademodell i «GT5»

Uttalelsene fra «Gran Turismo 5»-sjefen gjør at vi føler oss enda mer sikre på at spillet ikke rekker butikkhyllene i 2009.

12. mai 2009 12:58

Helt siden «Gran Turismo 5: Prologue» dukket opp for et drøyt år siden har utviklerne i Polyphony Digital sagt at GT-serien ville få en stor nyhet som en del bilspillentusiaster lenge hadde savnet - en skademodell.

Det var opprinnelig meningen at skademodellen skulle introduseres som en nedlastbar pakke til prologen, men siden har konkrete nyheter om dette vært mangelvare.

«GT 5» I 2010?

I et intervju i forbindelse med en eller annen Audi-event, sier spillsjef Kaz Yamauchi i følge VG247 at skademodell vil introduseres «snart».

Han sier at fans ikke bare kan forvente dynamisk vær, men sier at «vi vil snart være i stand til å simulere skade på bilene».

Dette sitatet ble servert i februar. Hva mener Kaz med «snart»? For oss oversettes det med «ytterligere forsinkelser».

Les også: Spreke «Gran Turismo 5»-rykter.
Se også: Flere bilder fra «Gran Turismo 5: Prologue».

Neppe gode nyheter for oss som hadde håpet på to, ikke bare én, bilsimulator til jul. Konkurrenten «Forza Motorsport 3» er neppe langt unna og det spørs om «Gran Turismo 5» når en release i år.

Mer informasjon om begge disse spillene forventes under E3 om et par uker. Der går det også rykter om at «Gran Turismo Mobile» (til PSP) også blir avslørt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3