Lekkasje avslører neste års «Assassin’s Creed»

Viktorianske London er neste mål.

3. desember 2014 10:29

(PressFire.no): Støvet har ennå ikke lagt seg rundt årets to «Assassin’s Creed»-spill, men nå kommer det allerede informasjon om neste års spill i den populære serien.

For spillbloggen Kotaku har fått fingrene i detaljer og skjermbilder som avslører at neste års spill i serien vil foregå i 1800-tallets viktorianske London.

Victory

Ifølge lekkasjen skal det nye spillet gå under tittelen «Assassin’s Creed Victory» og være på vei til PlayStation 4, Xbox One og pc.

Spillet skal visstnok også markere det første i serien som i hovedsak er utviklet av Ubisofts studio i Quebec, mens spillene i serien vanligvis har hatt hovedsete i Montreal-studioet.

Ubisoft kjører vanligvis en utviklingsmodell hvor mange av spillgigantens studioer er involvert i utviklingen, mens det er ett studio som står for hovedutvikling og visjon.

Quebec-studioet har tidliger laget utvidelsespakkene «The Tyranny of King Washinton» til «Assassin’s Creed III» og «Freedom Cry» til «Assassin’s Creed IV».

Flere scener fra spillet ligger hos Kotaku, som også skal ha fått se en syv minutter lang video fra spillet.

De lot seg imponere over hvor fullstendig spillet allerede ser ut et år før slippet og påpeker at det sannsynligvis er samme spillmotor som driver årets «Assassin’s Creed Unity».

Trøblete «Unity»

Dette kommer etter at «Assassin’ Creed Unity» har fått massiv kritikk for ikke å fungere ordentlig på lanseringen.

Spillet har vært plaget med hundrevis av feil og Ubisoft har jobbet på spreng med å fikse spillet med oppdateringer i tillegg til at de både ba om unnskyldning og ga bort gratis utvidelsespakke og spill som kompensasjon.

– Uheldig

Ubisoft har fått med seg lekkasjen av det nye spillet og forteller i en uttalelse at det er uheldig når intern informasjon som ikke er ment for konsumenter lekker ut.

– Mens vi ønsker forventninger for alle våre spill velkommen er vi skuffet på vegne av fansen og utviklerne, heter det fra Ubisoft som kaller bildene og videoen Kotaku har fått tak i for «konseptmateriale».

Videre innrømmer de at Quebec-studioet jobber med spillet og at de vil avsløre det ved en senere dato.

– I mellomtiden er vår første prioritering å forbedre opplevelsen av «Assassin’s Creed Unity», avslutter Ubisoft.

Viktorianske 2015

Viktorianske London blir nesten årets tema i 2015 – en alternativ versjon av epoken har nærmest hovedrollen i storspillet «The Order 1886» til PlayStation 4.

Spillet kommer imidlertid «Assassin’s Creed Victory» i forkjøpet. Det har planlagt utgivelse 20. februar 2015.

Foto: «Assassin's Creed Unity».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3