Krever 22 millioner fra Rockstar for «GTA VI»-trailer

13. desember 2023 12:04

(PressFire.no): «GTA VI»-traileren som kom forrige uke har gått viralt – mer enn 145 millioner avspillinger er registrert på Rockstars opplasting, og det tallet går nok langt over 200 millioner om vi teller med alle andre som har lastet opp videoen

I etterkant har det kommet fram at så godt som alle «viral»-scenene fra traileren er tatt fra virkelige hendelser.

En av disse var en godt tatovert person som blir arrestert. Nå har personen dette åpenbart er inspirert av tatt til ordet for å få kompensasjon.

I en video på Tiktok sier Lawrence Sullivan, også kjent som «Florida Joker» og tatovert slik at det ser ut som om hele ansiktet hans er sydd på, at Rockstar har stjålet utseendet hans.

– Dette er meg. Vi må prate, sier han i videoen adressert til Rockstar.

Sullivan sier at Rockstar må gi han «en million, eller to».

– Florida Joker ain't having that. Dere har tatt utseendet mitt. Dere har tatt livet mitt.

At figuren i spillet er inspirert av Sullivan er det nok neppe mange som vil argumentere mot, men å bli inspirert av noen er heller ikke ulovlig. Tatoveringene på figuren i spillet er heller ikke helt lik de som Sullivan har.

Dette er ikke den første gangen noen kritiserer Rockstar for å ha brukt utseendet sitt i spillene de produserer. Etter utgivelsen av «GTA V» saksøkte skuespiller Lindsay Lohan Rockstar for å ha brukt en kvinne som lignet på henne i promo-materialet.

Det søksmålet tapte hun i 2016.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3