Kostymer til Pokémon på vei til «Pokémon GO»

Og mer hinting om 100 nye krabater - og shinies.

8. desember 2016 15:54

(PressFire.no): Vi har allerede skrevet et vell av saker om ryktene rundt «Pokémon GO», der utvikler Niantic virkelig har satt opp dampen for både nytt innhold og nye funksjoner i det populære mobilspillet.

En ny oppdatering er ute (i skrivende stund bare for Android) som blant annet lar deg sende mange Pokémon tilbake til professoren samtidig, men mer er på vei:

Den «Pokémon GO»-sentrerte nettsiden The Silph Road har snoket dypt inn i koden til den nyeste oppdateringen til spillet for å se om det finnes spor etter ting som er endret eller kommer etter hvert.

Andregenerasjonen.

Påfyll

Lydfiler for 100 nye Pokémon er lagt inn i spillet, som bygger på de allerede eksisterende innføringene i Pokédexen. Det er med andre ord hevet over enhver tvil at det ikke er lenge til vi får påfyll av nye Pokémon.

Enda mer koding for å la hver Pokémon ha en såkalt shiny-variant er lagt til. Det er lagt til en egen lydfil som vil spilles av når du fanger disse ultrasjeldne variantene. Les mer om det hele her.

Det betyr ikke at det kommer generasjon to-figurer neste uke, men det er neppe lenge til. I går tweetet Niantic at flere Pokémon snart skal komme, og at mer info vil bli frigitt på mandag.

Får vi endelig han her?
Får vi endelig han her?

Kle deg (og Pokémonen din) ut

I tillegg vil det etter hvert komme muligheter for å endre mer på utseendet til spillfiguren din.

Funksjonalitet for mer utstyr innenfor kategoriene hår, skjorte, bukse, hatt, sko, øyne og ryggsekk er lagt inn. Det er også referanser til opplåsbare nye klesplagg, og muligheten for å kjøpe mer utstyr i appen.

Pokémon-kostymer er også på vei, uten at vi vet hvordan dette kommer til å fungere. Det ser ut til at det kommer forskjellige typer kostymer til de små (eller store) krabatene, og den første typen heter «Holiday». Får vi se Pikachu med nisselue?

Tidlig kode som omhandler kjønn på Pokémon er også blitt lagt til, ifølge The Silph Road.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3