- Konami jobber med «Metal Gear Solid 3»-remake

Planlegger å vekke flere serier fra dvale.

4. oktober 2021 12:29

(PressFire.no): Med ujevne mellomrom dukker det opp informasjon som tyder på at Konami har planer om å puste nytt liv i serier de har puttet i dvale.

Nå hevder VGC ​at de har kilder på innsiden av Konami som bekrefter at det foreligger planer om å gjenoppta flere av seriene.

Det skal ha kommet etter en reorganisering av interne studioer tidligere i år.

Ifølge kildene jobbes det konkret med en remake av «Metal Gear Solid 3: Snake Eater», som blir ansett som en av de beste i serien. Det skal også foreligge planer om å slippe remasters av «Metal Gea​r Solid»-​spill før remaken av det tredje spillet blir gitt ut.

Det skal være Virtous som står for utviklingen av dette spillet – studioet har tidligere spesialisert seg på å tilpasse spill til nye plattformer – sist «Dark Souls Remastered» for Switch. Singapore-studioet har også fungert som støttestudio til giganter som «Battlefield 1», «Uncharted 4» og «Horizon Zero Dawn».

Helt først ut skal imidlertid være et nytt «Castlevania» som beskrives som en «nytenkning» av serien.

Ifølge kildene skal det også være flere «Silent Hill»-spill i utvikling hos diverse eksterne studioer – noe som stemmer med tidligere informasjon.

Ett av disse skal være håndtert av en «velkjent japansk spillutvikler» - ifølge kilder til Gamatsu skal det være Kojima Productions og med Sony som utgiver.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3