Konami avslører «Metalocalypse: Dethgame»

Annonserer spill basert på Adult Swim-serie.

23. juli 2009 14:00

BRÜTAL METALOCALYPSE

Nå har Konami annonsert spillet basert på Adult Swim-serien «Metalocalypse». Serien følger det halvt amerikanske og halvt skandinaviske death-metal-bandet Dethklok.

Lite detaljer om spillet har ennå blitt avslørt, men seriens skaper, Brendon Small, avslørte nylig spillets eksistens overfor Wall Street Journal, og avslørte samtidig at spillet utvikles for Xbox Live Arcade og Playstation Network.

Han avslørte også at «Den første ideen var å gjøre bandet om til nådeløse drapsmenn, men det fungerte ikke i forhold til tv-serien».

Ifølge Small passet det ikke sammen med serien som, ifølge ham, handler om «fem narsissistiske supercelebriteter som ikke engang kan åpne døren selv».

Serien har hatt en rekke metal-celebriteter til å bidra med stemmer i serien. Deriblant Kirk Hammett og James Hetfield fra Metallica og Mike Patton fra Faith No More og Mr. Bungle.

Norske metal-helter har også gjort bidrag til serien. Blant annet Ihsahn og Samoth fra det legendariske norske Black Metal-bandet Emperor har bidratt med sine stemmer.

Også Vortex fra blant annet Dimmu Borgir og Borknagar har bidratt.

Da blir ikke lengre Tim Schafers’ «Brütal Legend» det eneste spillet med gitarriff og langt hår.

Se en episode av Metalocalypse med Emperor-medlemmene her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3