Kommer «GTA VI» bare til konsoll?

Har ikke bekreftet PC-versjon.

5. desember 2023 01:29

(PressFire.no): Rockstar har løftet på skjørtekanten og vist oss anklene til sitt kommende storspill «Grand Theft Auto VI», som skal lanseres en gang i løpet av 2025.

I traileren får vi se et enormt spillområde og mye av galskapen vi forbinder med serien, og den har bare knappe timen etter publiseringen blitt sett av millioner.

Men i pressemeldingen som fulgte med traileren, der utgiver Take-Two skryter over serien («GTA V» har nå solgt vanvittige 190 millioner eksemplarer) er det noe som mangler: Spillet er nemlig bare bekreftet utgitt på PlayStation 5 og Xbox Series S/X.

Altså ingen PC-utgave til lanseringen i 2025?

De aller, aller eldste av oss husker kanskje at dette ikke er noe nytt for serien. «GTA V» ble først lansert til Xbox 360 og PlayStation 3 – en PC-versjon kom ikke før mer enn halvannet år etter.

Heller ikke «Red Dead Redemption 2», også fra Rockstar, hadde en samtidig PC-utgivelse. PC-spillerne fikk den versjonen først 13 måneder etter.

Pressemeldingen kan dermed hinte mot at vi får en lignende situasjon også med «GTA VI» – selv om Rockstar eller Take-Two selv ikke har sagt noe enda.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3